Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Kongresi i PDS-së: GJAKONOVIQ, DURAKU DHE MARNIKOVIQ ANËTARË TË KQ

Milo Djukanovic predsjednik DPS Demokratska partija socijalista  DPS  osmi kongres partije  Bemax hala Sportski centar Moraca Foto BORIS PEJOVIC

Foto BORIS PEJOVIC

Në Podgoricë të shtunën u mbajt Kongresi i 8 i Partisë Demokratike të Socialistëve të Malit të Zi në të cilin Millo Gjukanoviq një zëri u zgjodh për lider të partisë.

U zgjodhën edhe anëtarët e Këshillit Qendror, ku nga Ulqini janë Bojan Gjakonoviq, Majlinda Duraku dhe Dr. Pavlle Marnikoviq.

Sipas funksionit, anëtarë të Këshillit Qendror janë edhe kryetari i Komunës Loro Nrekiq dhe kryetari i Këshillit Komunal të PDS-së Sead Osmanoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top