Monday , May 28 2018
Lajmi i fundit

Kongresi i URA-së: ABAZOVIQ EDHE ZYRTARISHT LIDER

Foto: Portal Vijesti

Foto: Portal Vijesti

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Mr. Dritan Abazoviq edhe zyrtarisht është lider i Lëvizjes qytetare URA.

Ky vendim njëzëri u soll në Kongresin e kësaj parti i cili të dielën u mbajt në Podgoricë. Abazoviq (31) është përfaqësuesi i parë i një komuniteti pakicë i cili është në krye të një partie politike qytetare në historinë e parlamentarizmit në Mal të Zi.

Ai duke iu drejtuar delegatëve, mysafirëve, ndër të cilët ishin përfaqësuesit e partive politike, korit diplomatik, sektorit civil dhe medieve, tha se detyra e parë e URA-së është shkarkimi i pushtetit aktual dhe përmirësimi ekonomik për të gjithë qytetarët e Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top