Wednesday , January 20 2021
Lajmi i fundit

Konkursi i fotografisë artistike: SHPËRBLEHET MOTIVI NGA PLAZHI I MADH

Fotografi i njohur nga Cetina Andrija Kasom është fitues i shpërblimit “National diploma” në Ekspozitën Ndërkombëtare të Fotografisë Artistike “Prilep salon” në Maqedoninë e Veriut.

Ai është shpërblyer për fotografinë “Natural lines”, e cila, siç thuhet, ku krijua në një nga shëtitjet e tija të panumërta në Plazhin e Madh të Ulqinit.

“Më tërhoqi një copëz druri i cili dukej në mesin e rërës, duke iu afruar më tërhoqën vijat të cilat i bëri era rreth tij. Duhej ta përjetësoja. Rastësisht, një nga temat e konkursit ishte “Lines” dhe menjëherë vendosa ta dërgojë, duke mos besuar se do të jetë njëra nga më të bukurat”, tha Kasom për “Pobjeda”.Kasom (1)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top