Wednesday , February 19 2020
Lajmi i fundit

Konventa e 8 e PDS-së në Ulqin: ZGJIDHET KËSHILLI I RI KOMUNAL PREJ 56 ANËTARËSH

Loro NrekiqNë kompleksin “Holiday Village Montenegro” të dielën u mbajt Konventa e 8 Zgjedhore e Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin.

Në këtë tubim, në të cilin ishin të pranishëm 141 delegatë, për punën e Këshillit në mes dy konventave foli kryetari Loro Nrekiq.

Në Konventë nga 73 kandidatë të propozuar u zgjodh Këshilli i ri Komunal i cili do të ketë 56 anëtarë.

Në Konventë ishin të pranishëm anëtari i Kryesisë së PDS-së Dr. Halil Dukoviq, kryetari i Komunës së Tivarit Dushan Raiçeviq, drejtuesit e partive nacionale shqiptare me seli në Ulqin, si dhe funksionarët e SD-së.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top