Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Kopshti „Solidariteti“: FESTIMI I 83 VJETORIT TË EKZISTIMIT

VrticTë punësuarit dhe nxënësit e kopshtit „Solidariteti“ në Ulqin kanë festuar sot, në Sallën e madhe të mbushur plot të Qendrës për kulturë, 83 vjetorin e ekzistimit të këtij institucioni edukativo-arsimor. Festimi është mbajtur me moton „Sot është ditë e veçantë-ne festojmë ditëlindjen“.

Të pranishmëve i është drejtuar shkurt drejtoresha e kopshtit Vjera Kostiq e cila tha që gjatë tërë kësaj kohë ky institucion parashkollor ka kryer me sukses detyrën e vet parësore.

Mbas kësaj fëmijët e foshnjores kanë prezantuar program të pasur kulturo-artistik.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top