Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

Kriporja: EDHE VITIN E ARDHSHËM I NJËJTI MENAXHUES

Kriporja, SolanaNdërmarrja Publike “Parqet Nacionale të Malit të Zi” do të menaxhojë edhe vitin e ardhshëm hapësirën e Kripores.

“Qëllimi i marrjes me qira të pronës së Kripores është vazhdimi i mbrojtjes dhe përmirësimi i ekosistemit të vendosur në zonën e qiramarrë, sigurimi i mbrojtjes fizike dhe teknike të pronës dhe parandalimi i kryerjes së veprave kundërligjore”, thonë nga ky institucion.

Kjo ndërmarrje publike e menaxhon hapësirën e Kripores, me sipërfaqe prej 15,2 milion metër katror, tash tre vite.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top