Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Kriporja: NË SHITJE KRIPA NGA GRUMBULLIMI I VITIT 2013

Kriporja, SolanaAdministrata e falimentit në Kripore ka dhënë shpalljen për shitjen e rreth dy tonë kripë e cila është vendosur në rrethin e fabrikës.

Çmimi për tonë është 31,2 euro, i rritur me vlerën e tatimin mbi vlerën e shtuar.

Nga administrata e falimentit kanë njoftuar se sasia e vlerësuar e kripës është rreth dy mijë tonë dhe se sasia e vërtet do të përcaktohet me matje.

Në Kripore, përndryshe, tash tre vite nuk kishte grumbullim të kripës, kështu që me siguri bëhet fjalë për kripën e grumbulluar në vitin 2013.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top