Saturday , May 25 2019
Lajmi i fundit

Kriporja në tender: E SHESIN PËR TË 14 HERË

Kriporja, SolanaAdministrata e falimentit e Kripores shpalli tendering e 14 për shitjen e pronës së tundshme dhe të patundshme të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin.

Siç thuhet në shpallje, Kriporja i ofrohet blerësve potencial për pak më shumë se 145 milion euro.

Përndryshe, administrata e falimentit në fillim të vitit 2016 njoftoi se nuk të shpall më ankande publike për shitjen e fabrikës dhe të 15 milion metrave katror të tokës gjersa most ë rregullohen çështjet pronësore në mes shtetit dhe kësaj ndërmarrje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top