Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Kriporja: NP “PARQET NACIONALE” EDHE NJË VIT MENAXHOJNË KRIPOREN

Kriporja, Solana 7Edhe vitin e ardhshëm Ndërmarrja Publike “Parqet Nacionale të Malit të Zi” do të menaxhojë Kriporen, njoftohet nga ky institucion.

Aneksin e Kontratës për qiramarrje e kanë nënshkruar drejtori i NP “Parqet Nacionale të Malit të Zi” dhe administruesi i falimentit në Kripore Zharko Ostojiq.

“Parqet Nacionale” menaxhojnë ndërmarrjen më të vjetër në Ulqin nga gushti i vitit 2015.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top