Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Kriporja: QEVERIA I KËRKON KOMUNËS QË TË MIRATOHET STUDIMI I MBROJTJES

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjQeveria e Malit të Zi i dërgoi kërkesa Komunës së Ulqinit që sa më parë të miratojë Studimin për Mbrojtjen e Kripores me të cilin ai do të shpallej park i natyrës.

Ky dokument para më shumë se dy muajve iu dërgua Sekretariatit për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtje të Mjedisit Jetësor i cili duhet të organizojë shqyrtim publik.

Pas kësaj vendimin për park të natyrës duhet ta sjellë parlamenti lokal.

Nga Qeveria kishin pritshmëri që vendimi për mbrojtjen e Kripores do të miratohet deri në fund të vitit, gjë që nuk do të ndodhë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top