Monday , October 26 2020
Lajmi i fundit

Kryeministri i Maltës në Mozhur: INVESTIM PREJ 80 MILION EUROSH

Srzentic, Miuskat, GjekaKryeministri i Maltës Xhozef Muskat vizitoi sot malin Mozhur i cili në pjesën më të madhe ndodhet në territorin e komunës së Ulqinit, ndërsa pjesërisht edhe në atë të Tivarit.

Në këtë hapësirë është parashikuar që në mars të nis realizimi i ndërtimit të centraleve me erë.

Investitor është kompania “Enemalta plc”, e cila është në pronësi shumicë të shtetit të Maltës, ndërsa e tërë puna, sipas fjalëve të kryeministrit Millo Gjukanoviq, kap vlerën prej 80 milion euro.

Me Muskatin, përveç zyrtarëve të Qeverisë së Malit të Zi, sot në Mozhut ishin kryekomunarët e Ulqinit dhe Tivarit Fatmir Gjeka dhe Zoran Srzentiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top