Friday , February 22 2019
Lajmi i fundit

KSHZ: MANDATI PARTISË BOSHNJAKE, FORCA BIE NË 8 MANDATE

DIK CGKomisioni shtetëror zgjedhor vendosi sot që të pranojë ankesën e Partisë boshnjake, mëson Portali Ul-info.
Kjo do të thotë se Komisioni komunal zgjedhor (KKZ) do të sjellë vendimin që kësaj parti, si listë pakicë e cila mori pjesë në zgjedhje lokale, ti ndahet mandati në Parlamentin e Ulqinit.
Meqë mandati i fundit sipas ndarjes me Formulën e D’Hondt i takoi Forcës, kjo do të thotë se kjo parti në Kuvendin komunal të Ulqinit do të ketë tetë këshilltarë.
Në KKZ presin ankesat e Demokratëve dhe Partisë socialdemokrate rreth parregullësive në zgjedhjet e të dielës, kështu që pritet përsëritja e zgjehdjeve në disa vendvotime.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top