Monday , September 21 2020
Lajmi i fundit

KSHZ: VËRTETOHET LISTA ZGJEDHORE E KOALICIONIT SHQIPTAR “BASHKË NJË ZA”

LDKomisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) vërtetoi të shtunën listën zgjedhore të Koalicionit Shqiptar “Bashkë një za”.

Këtë koalicion të partive shqiptare e përbëjnë Partia Demokratike, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi.

Në krye të listës janë liderët e këtyre partive Fatmir Gjeka, Mehmed Zenka dhe Saubih Mehmeti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top