Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Kuponi shpërblyes: SHËNOJMË DITËN BOTËRORE TË LIBRIT

Me rastin e Ditës botërore të Librit dhe të drejtave të autorit, Libraria ARTI, në bashkëpunim me Portalin Ul-info, shpërblen pesë prurësit e pare të këtij kuponi.KuponiAto do të fitojnë dhuratë nga një libër nga botimet e Librarisë ARTI. Njëkohësisht, çdo prurësi të këtij KUPONI, i japim zbritje 15 % për çdo libër të blerë.

KY AKSION VLENË VETËM SOT, MË 23 PRILL TË VITIT 2014.

Mirësevini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top