Sunday , May 31 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i aksionarëve të “Rivierës së Ulqinit”: TË ENJTEN VENDIMI PËR QIRADHËNIE

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraTë enjten, me 27 prill, do të mbahet Kuvendi i aksionarëve të Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit”.

Siç pritet, në këtë mbledhje do të sillet vendimi për qiradhënien afatgjate të pjesëve të kësaj kompani: hoteleve “Belvi” dhe “Olimpik”, si dhe kampit “Neptun” në periudhën 30 vjeçare.

Pronar shumicë i kësaj ndërmarrje është shteti.

Aksionarët pakicë, të cilët kanë më shumë se një të tretën e aksioneve, kanë thënë se kompania vlen të paktën 100 milion euro dhe se qiramarrësit e ardhshëm duhet të paguajnë qiranë 6-7 milion euro në nivel vjetor.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top