Tuesday , August 4 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i KK: NESËR VAZHDIMI I SEANCËS SË PARË

Kuvendi komunal Ulqin, Skupstina opstine Ulcinj, ParlamentSeanca e parë e rregullt e Kuvendit komunal të Ulqinit do të vazhdohet të mërkurën.

Dje Parlamenti miratoi vendimin për riemërtimin e rrugëve në bashkësitë lokale 1 dhe 2, si dhe në Shtoj.

Duke iu përgjigjur pyetjes a është respektuar procedura në këtë rast, kryetari i KK-së Fuad Haxhibeti ka thënë se së shpejti do të miratohet edhe programi i emërtimit të rrugëve. „Ai do të publikohet në Fletën zyrtare, pastaj do ti dorëzohet ministrit përkatës për dhënie të pëlqimit, ndërsa pas kësaj duhet të miratohet në Parlament si vendim“, tha ai.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top