Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: MBLEDHJA E ARDHSHME NË FUND TË MUAJIT

Kuvendi Komunal i UlqinitMbledhja e ardhshme e Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të mbahet në fund të këtij muaji, me shumë mundësi me 27 dhe 28 dhjetor, mëson Portali Ul-info.

Në këtë mbledhje do të miratohet buxheti i Komunës për vitin e ardhshëm, i cili do të ketë vlerën prej 16,1 milion euro.

Në rend të ditës, përveç të tjerash, do të jetë edhe vendimi për kompensimin për pajtimin komunal të tokës ndërtimore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top