Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: MIRATOHEN KOMPENSIMET PËR LEGALIZIM DHE VENDIMI PËR „PARKING SERVIS“

Kuvendi Komunal i UlqinitMbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, e cila filloi punë me 29 maj, u vazhdua të hënën.

U miratuan përfundimet rreth rastit K-1, si dhe vendimet për kompensimin për pajimin komunal të tokës ndërtimore dhe vendimi për pajimin komunal të tokës ndërtimore për objektet ilegale.

Këshilltarët njëzëri votuan edhe për tre vendimet lidhur me funksionimin e SH.P.K. „Parking Servisi“.

Në rend të ditës së mbledhjes, e cila, siç u paralajmërua, do të vazhdojë të enjten, janë edhe 14 pika.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top