Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: MIRATOHET RAPORTI I PUNËS SË NREKIQIT PËR VITIN 2019

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqPas dy javësh, të mërkurën vazhdoi seanca e parlamentit vendor në Ulqin.

Këshilltarët me 22 vota pro, dy kundër dhe dy abstenim miratuan Raportin e Punës së kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq për vitin 2019.

Këshilltarët do të njoftohen më vonë për vazhdimin e kësaj seance, në të cilën duhet të shqyrtohen mbi 10 pika të tjera që janë pjesë e rendit të ditës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top