Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: MIRATOHET REBALANCI PËR KËTË VIT DHE BUXHETI PËR VITIN 2019

Loro NrekiqKëshilltarët e Kuvendit të Komunës së Ulqinit kanë miratuar të enjten rebalancin e buxhetit për këtë vit, i cili u realizua 42 për qind.

Po ashtu, u miratua buxheti për vitin e ardhshëm në lartësinë prej 10,9 milion euro.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq shprehu bindjen se viti 2019 do të jetë viti i investimeve në këtë vetëqeverisje lokale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top