Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: NË FILLIM TË SHTATORIT JASHTËZAKONSHËM PËR PLANET

Ilir CapuniMbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të mbahet në fillim të shtatorit, u arrit përfundimi të hënën në mbledhjen e Kolegjiumit tek kryetari i parlamentit lokal Ilir Çapuni, mëson Portali Ul-info.

Në rend të ditës të kësaj mbledhje do të miratohen ndryshimet dhe plotësimet e disa planeve detaje urbanistike.

Kuvendi është në periudhën e mbledhjeve të jashtëzakonshme nga 1 gushti deri me 30 shtator.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top