Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës së Ulqinit: DO TË SHËNOHET 40 VJETORI I TËRMETIT KATASTROFAL

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjMe rastin e 40 vjetorit të termetit të vitit 1979, Kuvendi i Komunës së Ulqinit Ju fton, që në një mbledhje të rastit më datën 15.04.2019 në ora 19:00 në Hotelin „Mediteran“, së bashku të kujtojmë këtë ngjarje dhe viktimat e rëna.

Në bashkëpunim me zyrën vendore të Arkivit Shtetëror të Malit të Zi dhe kolekcionistët vendas, kemi përgatitur edhe një ekspozitë me fotografi dhe material tjetër dokumentar lidhur me këtë ngjarje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top