Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: TË ENJTEN MIRATIMI I BUXHETIT PËR VITIN E ARDHSHËM

Kuvendi Komunal i UlqinitMbledhja do të mbahet më datë 27.12.2018. vit. ( e enjte ), me fillim në ora 13:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.
– Miratimin e procesverbalit nga mbledhja e dytë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 03 dhe 04.12. 2018.vit.

1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
2. Propozim vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2018,
3. Propozim vendimi për Buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2019,
4. Propozim vendimi për nxjerrjen e fazës së parë të SLL „Shtoji i epërm“ në parcelën katastrale nr.402/18 KK Shtoji i epërm Ulqin,
5. Propozim vendimi për të drejtat nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve
6. Propozim vendimi për nxjerrjen e planit lokal për zvogëlimin e kërkesës për droga dhe parandalimin e sëmundjeve të varësisë për vitin 2019-2021
7. Propozim vendimi për mënyrën e ndarë të grumbullimit të mbeturinave në territorin e komunës së Ulqinit me qëllim të përpunimit
8. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.250 nga PDU Ulqin qyteti për lokalitetin Rana,
9. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.151 dhe 315 zona C nga PDU „Ulqin qyteti“ për lokalitetin Totosh Komuna e Ulqinit.
10. Shqyrtimi i Programit vjetor të kryerjes së veprimtarive komunale për vitin 2019,
11. Propozim vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e vendimit për të ardhurat e zyrtarëve dhe nëpunësve lokal në Komunën e Ulqinit
12. Propozim vendimi për nxjerrjen e Planit detal urbanistik „Gjerane 1“ në Ulqin,

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top