Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: TË HËNËN DY MBLEDHJE

Kuvendi Komunal i UlqinitKuvendi i Komunës së Ulqinit do të mbajë të hënën, me 28 tetor, dy mbledhje, njoftohet nga Shërbimi i Kuvendit.

Këshilltarët, siç u tha, fillimisht në mbledhjen e jashtëzakonshme do të diskutojnë për dy pika: Propozimin e Vendimit për shitjen e tokës në pronësi të Komunës së Ulqinit, si dhe për rebalansin e buxhetit për këtë vit.

Më vonë do të mbahet edhe një mbledhje, ajo e rregullta e parlamentit lokal, me mbi dhjetë pika të rendit të ditës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top