Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: TË HËNËN MBLEDHJA E RADHËS

Kuvendi Komunal i UlqinitPredsjednik Skupštine Opštine Ulcinj Ilir Čapuni je za ponedeljak zakazao treću sjednicu prvog redovnog zasjedanja Skupštine Opštine Ulcinj.

Za ovu sjednicu predložen je slijedeći

R e n d d i t e

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dytë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit
të Komunës së Ulqinit, mbajtur, më 11. 07. 2018
1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
2. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin marrjen e kredisë të NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin, numër 1701 të datës 31. 05. 2017,
3. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Statutin e SH.P.K. “Veprimtaritë komunale” Ulqin me Vendimin e Këshillit drejtues,
4. Raporti i punës i NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin për vitin 2017 me Vendimin e Këshillit drejtues,
5. Programi i punës i NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin për vitin 2018 me Vendimin e Këshillit drejtues,
6. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit me qëllim të kompletimit të PU nr. 86 ID PDU për lokalitetin Pinjesh për Artan Hoxhën,
7. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit me qëllim të vendosjes së përçuesit kablor 10 Kv për repetitorin – përfshirës TS 35/10 Kv “Ulqini i ri” rrjeti 10 Kv,
8. Propozim Vendimi për shpalljen e Thirrjes publike për dhënien me qira afatgjate të patundshmërive (Aqua parku) dhe
9. Propozim Vendimi për transferimin e të drejtave pronësore.

Mbledhja do të mbahet, më 30. 07. 2018 (e hënë), me fillim në orën 11:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top