Friday , April 19 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: TË HËNËN SEANCA E JASHTËZAKONSHME

Kuvendi Komunal i UlqinitNga kabineti i kryerit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit dr. Ilir Çapunit u njoftua se të hënën, me 10 shtator, me fillim në ora 11, do të mbahet mbledhja e parlamentit lokal.

Në rend të ditës do të jenë këto pika:

  1. Propozim Vendimi për nxjerrjen e Planit detal urbanistik për lokalitetin “Pinjeshi 3” në Ulqin,
  2. Propozim Vendimi për nxjerrjen e ndryshimeve dhe plotësimeve për parcela të caktuara urbanistike dhe kadastrale në vëllimin e ID PDU “Ulqini-qyteti” për lokalitetin “Meterizi 1” në Ulqin,
  3. Propozim Vendimi për nxjerrjen e ndryshimeve dhe plotësimeve për parcela të caktuara urbanistike dhe kadastrale në vëllimin e ID PDU “Ulqini-qyteti” për lokalitetin “Rana” në Ulqin.

 Mbledhja do të mbahet  më 10.09.2018 vit. ( E hënë ) më fillim në orën 11:00

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top