Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi i Komunës: TË HËNËN VAZHDIMI I MBLEDHJES

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNga Shërbimi i Kuvendit u njoftua se të hënën, me 25 mars, me fillim në ora 11:00, do të vazhdojë Mbledhja e parë e Seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Mbledhja u ndërpre të hënën, me 18 mars, gjatë diskutimit për Vendimin për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për themelimin e SHPK “Parking shërbimi”.

Në rend të ditës të kësaj mbledhje janë edhe dhjetë pika.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top