Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi i MZ: ABAZOVIQ NË LITUANI

Dritan AbazoviqDeputeti i Malit të Zi Pozitiv dhe Anëtari i Këshillit për marrëdhënie ndërkombëtare dhe emigrantë, Dritan Abazoviq merr pjesë në konferencën “Kontributi i parlamentit në zgjerimin  e NATO-s” e cila mbahet në kryeqytetin e Lituanisë, Vilnus.

Konferencën e organizon parlamenti lituanes Seimas me rastin e dhjetëvjetorit të anëtarësimit të këtij shtet në Nato.

“Në konferencë, në kuadër të dy sesioneve do të flitet për perspektivat dhe implikimet e zgjerimit të mundshëm të NATO-s për shkak të sfidave të reja të sigurisë, si dhe për shtetet evropiane dhe rrugën e tyre kah integrimet euroatlantike mbas luftës së ftohtë”, është lajmëruar nga MZ Pozitiv.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top