Friday , January 15 2021
Lajmi i fundit

Kuvendi i MZ: KËSHILLET NACIONALE CAKTOJNË FESTAT

Skupstina CG, Kuvendi MZKëshilli për legjislacion i Kuvendit të Malit të Zi solli dje vendimin që këshillat nacional të pakicave të jenë kompetentë për caktimin e datave të cilat mund të shpallen për festa nacionale të pakicave.

Për propozimin e tyre pëlqimin duhet ta jap Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave.

Sipas projekt ligjit për shfaqjen publike të simboleve kombëtare, ato nuk mund të përdoren në ndërtesat dhe hapësirat e organeve qendrore shtetërore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top