Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Kuvendi i OT: BUSHATLIQ KRYETARI I RI I KE

TO (1)Drejtori ekzekutiv i hotelit „Albatros“ Xhemal Bushatliq është kryetari i ri i Këshillit ekzekutiv të Organizatës turistike (KE OT) Ulqin, është vendosur sot në Kuvendin e OT të cilin e drejtoi kryetari i komunës Fatmir Gjeka.

Dorëheqjen në këtë funksion e dha Xhaudet Cakuli, sepse nga Komisioni për konflikt interesi para dhjetë ditësh është tërhequr vëmendja se ndodhet në konflikt interesi.

Cakuli është edhe kryetar i Këshillit drejtues në Ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare.

Kuvendi ka miratuar edhe programin e punës dhe planin financiar për vitin e ardhshëm. Është planifikuar që të ardhurat e këtij institucion janë 425 mijë euro, apo 42 për qind më të larta se në vitin 2014.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top