Thursday , July 2 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi komunal: MIRATOHET VENDIMI PËR FINANCIM TË PËRKOHSHËM

Kuvendi, SkupstinaKëshilltarët e Kuvendit komunal të martën kanë miratuar vendimin për financim të përkohshëm, gjë që do të mundësojë funksionimin e administratës lokale deri në fund të marsit.

Disa këshilltarë theksuan që është e paperceptueshme që Komuna për 19 ditë është lënë pa buxhet ose financim të përkohshëm për këtë vit.

Diskutimi disaorësh ka treguar që më nuk ekziston shumica parlamentare dhe që ajo formohet ad hoc.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top