Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi komunal: SEANCA TË HËNËN (rendi i ditës)

Mbledhja do të mbahet me datën 14. 11. 2016 me fillim në orën 11:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

 1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve;
 2. Propozim Vendimi për Llogaria përfundimtare për vitin 2014;
 3. Propozim Vendimi për Llogaria përfundimtare për vitin 2015;
 4. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për pagat e nëpunësve dhe zyrtarëve lokalë në Komunën e Ulqinit;
 5. Propozim Vendimi për furnizimin publik me ujë;
 6. Propozim Vendimi për furnizimin me ujë të vendbanimeve rurale dhe vendbanimeve të tjerë në territorin e Komunës së Ulqinit;
 7. Propozim Vendimi për grumbullimin, trajtimin dhe shkarkimin e ujërave të zeza në territorin e Komunës së Ulqinit;
 8. Propozim Vendimi për grumbullimin dhe shkarkimin e ujërave atmosferike në territorin e Komunës së Ulqinit;
 9. Propozim Vendimi për rregullimin e komunikacionit në territorin e Komunës së Ulqinit;
 10. Propozim përmirësimi i Vendimit për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të PU nr. 48 nga ID PDU Ulqini qyteti për lokalitetin Meraja 2 për Kosiq Rexhepin;
 11. Plani i lokal i aktiviteteve për arritjen e barazisë gjinor 2015 – 2017 dhe
 12. Zgjedhje dhe emërime.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top