Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Kuvendi: KRIPORJA ËSHTË PRONË SHTETËRORE

Kriporja, SolanaNë Orën e sotme kryeministrore në Kuvendin e Malit të Zi disa funksionar të lartë të partive politike kanë theksuar që Kriporja duhet të ruhet.

Lideri i PSP-së Srgjan Milliq dhe nënkryetari i MZ Pozitiv Mladen Bojaniq kanë thënë që bëhet fjalë për pronë shtetërore, derisa kryeministri Millo Gjukanoviq tha që është e kufizuar hapësira e Qeverisë që të ndërhyjë në administrimin e politikës afariste të pronarit të tanishëm.

Javën e ardhshme mbi problemet e ndërmarrjes më të vjetër në Ulqin do të diskutohet në mbledhjen e Komisionit parlamentar për kontrolli e privatizimit si dhe në Këshillin për ekonomi dhe financa.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top