Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Kuvendi: MIRATOHET RAPORTI I PUNËS SË KRYETARIT TË KOMUNËS PËR VITIN 2018

Kuvendi, SkupstinaKëshilltarët e Kuvendit të Komunës së Ulqinit kanë miratuar të mërkurën Raportin e Punës së Kryetarit të Komunës për vitin 2018.

Sipas fjalëve të kryetarit të Komunës Loro Nrekiq, vitin e kaluar është bërë shumë për stabilizimin e financave publike, kthimin e borxheve të prapambetura me vlerë 2,6 milion euro, si dhe debllokadës së realizimit të një sërë projektesh të mëdha.

„Mund të bëhej edhe më shumë sikur mos të kishte opstruksion brenda pushtetit“, tha Nrekiq.

Vazhdimi i kësaj mbledhje është paralajmëruar për tetë ditë, ndërsa në rend të ditës gjenden mbi 20 pika.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top