Sunday , September 27 2020
Lajmi i fundit

Lajmërim për diabetikët: MATJA FALAS E SHEQERIT NË GJAK

Të enjten, nga ora 11 deri në 13,30, Farmacia “Panacea 2” (tek “Venusi”) të gjithë qytetarëve që dëshirojnë do të ja mas nivelin e sheqerit në gjak.Plavi krug, rrethi i kalterMatja e sheqerit në gjak do të jetë falas, ndërsa qytetarët dhe diabetikët do të munden në vend të konsultohen me mjekun specialistë dhe të marrin lajmërimet e nevojshme për sëmundjen e diabetit, si trajtohet, në ç’mënyrë dhe kur merren tabletat, insulina dhe terapitë tjera.

Shoqata e diabetikëve të Ulqinit fton anëtarët e vet dhe të gjithë diabetikët tjerë që të shfrytëzojnë mundësinë dhe në mënyrë profesionale të kontrollojnë sheqerin në gjak dhe në vend të konsultohen me mjekun specialistë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top