Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Lajmi më i bukur në 2020-ën: ULQINI QYTETI MË TOLERANT NË MAL TË ZI

Ulcinj, Ulqin, Kalaja, Stari grad, Mala plaza, Plazi i vogel, Rana, PristanUlqini dhe Kotorri janë komunat në të cilat është më së paku e theksuar shkalla e distancës etnike në Malin e Zi, tregoi hulumtimi i Qendrës për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut (CEDEM).

Kjo do të thotë se në këto dy qytete bregdetare janë më së paku të theksuara paragjykimet e qytetarëve ndaj grupeve të tjera etnike.

Ndoshta ky është lajmi, gjegjësisht fakti më i bukur në vitin 2020, kapitali më i madh i cili duhet të ruhet dhe të rritet. Sepse, vetëm qytetet që bazohen në tolerancë dhe drejtësi kanë të ardhme!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top