Monday , June 25 2018
Lajmi i fundit

Letër kryeministrit: TË BRENGOSUR PËR GJENDJEN E KRIPORES

Dusko MarkovicOrganizatat e njohura ekologjike, EuroNaturi gjerman, BirdLife International, Qendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e shpendëve dhe shoqata Martin Schneider-Jacoby i dërguan kryeministrit të Malit të Zi Dushko Markoviq letër brengosëse për gjendjen në Kripore.

E njëjta letër paraprakisht i është dërguar komesarit të BE-së për politikë fqinjësore dhe zgjerim Johanes Hanit.

Këto organizata kanë shprehur brengosjen për shkak të gjendjes momentale të biodiversitetit dhe kanë konstatuar që, përveç dedikimit deklarativ për mbrojtjen, Kriporja nuk është prioritet i Qeverisë në Podgoricë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top