Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Lexuesit dërgojnë: PËSHTJELLIZA NË DET AFËR ULQINIT (FOTO)

Pështjelliza, apo truma siç quhet në Ulqin, nuk është dukuri e shpeshtë në këtë zonë. Për fat të mirë, sepse edhe pse zgjatën shkurt, pasojat e saja mund të jenë shumë të dëmshme. E si mos të jenë, kur bëhet fjalë për mini-tornado.

Më shpesh janë në det, siç ngjau dje në 5-6 milje nga Guri i Gjeranave. Pështjelliza është shtrirë nga retë deri në sipërfaqen e detit dhe zgjati më pak se dhjetë minuta.

Mjaftueshëm që ta fotografojë në lexues i yni, i cili na dërgoi fotografitë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top