Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Libri i ri i Ismet Karamanagës: DËSHMI PËR ULQINAKËT E NJOHUR

LibriKëto ditë nga shtypi doli libri “Ulqini, Florini – Portrete, In memoriam”, e publicistit të njohur dhe Kalalisë Ismet Karamanaga.

Në këtë libër prof. Karamanaga shkroi për Ulqinakët e njohur të cilët, secili në mënyrën e vet, kanë shënuar gjysmën e dytë dhe fillimin e këtij shekulli.

“Mendoj që me punën, veprën dhe aktivitetin e vet, gjersa ishin në mesin tonë, kanë lënë gjurmë të cilën nuk duhet ta lëmë pas dore. Duhet t’i kujtojmë për shkak të gjeneratave që do të vijnë pas nesh”, tha autori në parathënien e librit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top