Thursday , January 28 2021
Lajmi i fundit

Libri i ri i Qani Osmanit: “IDENTITETI PËRBALLË NËNSHTRIMIT”

IMG-b512d3b28650ab3ce8fb955986c38a3a-VKëto ditë nga shtypi doli libri i ri “Identiteti përballë nënshtrimit” i sociologut nga Ulqini Qani Osmani.

“Ideja e këtij libri lindi si rezultat i një nevoje për të reflektuar për fenomenet shoqërore në shoqërinë tonë, e të cilët janë shndërruar në normalitet, në utinë dhe disa prej të cilave janë duke shkaktuar pasoja, dilema, kriza e keqkuptime”, thotë autori në parathënien e kësaj vepre.

Botimin e këtij libri e financoi Fondi për Mbrojtjen dhe Realizimin e të Drejtave të Pakicave në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top