Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Ligji për Policinë Komunale: NË TIVAR SHQYRTIMI PUBLIK EDHE PËR ULQIN

Tivar, BarMinistria e Administratës Publike organizon tryezat e rrumbullakëta për shqyrtimin publik të Projekt Ligjit për Ndryshimet dhe Plotësimet e Ligjit për Polici Komunale.

Tryeza e rrumbullakët në Tivar do të mbahet me 3 korrik të vitit 2019, me fillim në ora 11, Sala e madhe e Kuvendit të Komunës së Tivarit për komunat: Tivar, Ulqin, Budve, Kotorr, Tivat dhe Herceg Novi.

Shqyrtimi publik për Projekt Ligjit për Ndryshimet dhe Plotësimet e Ligjit për Polici Komunale filloi me 1 qershor të vitit 2018, me publikimin e thirrjes publike për pjesëmarrje në diskutim, të tekstit të Projekt ligjit me arsyetim dhe Programit të shqyrtimit publik në faqen e internetit të Ministrisë së Administratës Publike dhe në portalin e-uprava (e-administrata).

One comment

  1. Policia komunale e Ulqinit isht pun e kot, vec sa kajn kapelin edhe bllokun, fare kat se hic se perdorin. Tamabilat neper trotoare, terasat neper rrug, ku ka.in duhet me ec populli. Parkirate ku ti bijn nermen e tan cka thot Saubihi isht- hajt se bahet mir. Llomat e kan formu, llomat e vjedhin, llomat se bajn punen

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top