Friday , January 22 2021
Lajmi i fundit

Ligji për simbole nacionale: ME FLAMURIN SHQIPTAR AS NË DASËM

Suad Numanovic, Suad NumanoviqPas hyrjes në fuqi të ligjit të ri për zgjedhjen, përdorimin dhe shafaqjen publike të simboleve kombëtare, përdorimi i simboleve nacionale do të ndalohet madje dhe në dasma, shkruajnë mediet e Podgoricës.

“Ky ligj qartë definon përdorimin e tij, gjegjësisht ndalimin. Simbolet nacionale mund të përdore në qëllime personale, por me kushte të qarta të këtij ligj. Kemi thënë kur mund të përdoren ato: në ditët e festave shtetërore dhe të popujve pakicë. Në situatat tjera jo”, deklaroi ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave Suad Numanoviq.

Ai tha që ligji parasheh dënimet për shkelësit që janë nga 2 deri në 20 mijë euro.

2 comments

  1. Bravo per politikanet shqiptar, perseri per keto te mira nga ju do fitoni voten e popullit

  2. nuk esht e logjikshme qe nje minister i popujve pakic ne kyt shtet te definoj me kyt marreveshtje ndaj flamurit ton shqiptare, kjo esht e jashteligjshme dhe absurde, me duket se edhe votat ja u kemi dhene kot ketyre deputeteve tone shqiptare qe nuk po e ngrejn zerin per nje flamur qe esht derdhur me shekuj gjaku i par`ve ton, andaj u bej thirje ndaj atyre qe ua kemi dhen voten me kusht qe te luftojn per drejtat tona, edhe mos te harrojm o ju depuete shqiptare qe mos e mbajeni gojen mbyllur ndaj disa extremo-sllavo-nacionalisteve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top