Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Lojërat rreth Kripores: JAVËN E ARDHSHME SHPALLJA E RE PËR SHITJE

Solana, KriporjaNga zyra e administruesit të falimentit në Kripore thanë për “Vijesti” se javën e ardhshme prapë do të jepet shpallja për shitjen e kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin.

Skuadra e profesionistëve nga Gjykata Ekonomike e vlerësoi pronën e Kripores në rreth 163 milion euro.

Kjo gazetë shkruan se një kompani e njohur franceze, e specializuar për menaxhimin e parqeve nacionale, është e interesuar që të marrë përsipër pronën dhe menaxhimin e Kripores.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top