Wednesday , December 11 2019
Lajmi i fundit

Manifestimet vazhdojnë: PREJ BAMJEVE DERI TEK ARTIZANËT, FOLKLORËT DHE FILMI

Dulcinium international festivalPasi “Nata e Bamjeve” e organizuar në Kala me 18 dhe 19 gusht u vlerësua si ngjarje e sezonit, po përgatiten një sërë manifestimesh tjera interesante.

Në fillim të shtatorit janë dy ngjarje: Panairi ndërkombëtarë i artizanëve dhe prodhimeve zejtare dhe “Dolcinium international festival” i 6 me radhë, ku do të grumbullohen grupet folklorike nga dhjetra vende.

Pas kësaj vijon kolonia rajonale e piktorëve “Ulqini në telajo”, ndërsa prej me 18 deri më 22 shtator Edicioni i 5 i festivalit të filmit “Seanema Fest”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top