Monday , May 21 2018
Lajmi i fundit

MANS: NË ULQIN INSPEKCIONI NUK NDËRMERR MË ASGJË KUNDËR NDËRTIMIT TË EGËR

Dejan MilovacDrejtori i Qendrës hulumtuese të Rrjetit për afirmimin e sektorit joqeveritar (MANS) Dejan Millovac ka thënë se mbas ditës së parë nga thirrja e kryeministrit Dushko Markoviq për aksion të organeve shtetërore për ndalimin e ndërtimit të egër në Ulqin, inspekcioni nuk ndërmori asgjë, edhe pse problemet janë të shumta.

Prandaj ai vlerësoi se formulimi që “beteja me ndërtimin e egër nisi nga Ulqini” është, megjithatë, pak e shpejtuar.

“I nevojshëm është vullneti i qartë politik që opinionit t’i dërgohet mesazhi që ndërtimi ilegal është i dënueshëm, që ligji është i njëjtë për të gjithë dhe që shteti nuk do të lejojë devastimin e hapësirës”, tha Millovac për “Dan” duke shtuar se në Drejtorinë për punë inspektuese punojnë shumë pak inspektorë të mbrojtjes së hapësirës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top