Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Marrëveshja e koalicionit: PREJ KRYTHËS NË TIVAR – MAGJISTRALE

Rruga_Krytha_Katerkollë_Ulqin1Koalicioni i ri-vjetër në pushtet në Tivar, të cilin e përbëjnë Partia demokratike e socialistëve dhe Partia socialdemokrate, kanë arritur marrëveshjen që në këtë mandat nisin rikonstruktimin e rrugës regjional Tivar-Krythë, në gjatësi prej 14km.

Siç thuhet, kjo rrugë do të zgjerohet dhe do të bëhet magjistrale, që gjë do të krijojë lidhje më të mirë të qytetarëve të Mërkotit dhe Krajës me Tivarin, por edhe banorët e krahinës së Anës së Malit në komunë të Ulqinit.

Përndryshe, me marrëveshjen e koalicionit është precizuar që nënkryetari aktual i komunës së Tivarit dhe funksionari i lartë i Partisë socialdemokrate Osman Subashiq të jetë kryetar i Kuvendit të kësaj komune.

One comment

  1. O kja gja isht dit pernjat isht pru ruga deri ne Kryth e isht dalu puna qi Ulqini me met ne nji qoshe te Malit zi qi as keret me ardh ma neper ulqin pa mi shkapercy ulqinin e kush e ka fajin politikant tone.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top