Monday , July 13 2020
Lajmi i fundit

Marrëveshja: EDHE LIDHJA DEMOKRATIKE ME PD, IQ DHE “PERSPEKTIVËN”

Mehmet Bardhi, Vasel SinishtajLidhja demokratike në Mal të Zi (LD në MZ) e Mehmet Bardhit do të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare në koalicion me Partinë demokratike të Fatmir Gjekës, Iniciativën qytetare Vasel Sinishtaj dhe Lëvizja qytetare “Perspektiva” e Amir Hollajt.

LD në MZ është partia e parë nacionale shqiptare në Mal të Zi, e cila u themelua para 26 viteve.

Pritet që në dy ditët e ardhshme këto katër subjekte politike të rakordojnë të gjithë detajet e marrëveshjes, si dhe emrin e listës zgjedhore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top