Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

„Martin Scheider Jacoby“: TË ENJTEN EKSPOZITA E FOTOGRAFIVE NË KALA

YenepaNga Shoqata “Martin Scheider Jacoby” u njoftua se të enjten, në programin e festivalit “Skena Verore”, me fillim në ora 21, në Kala do të organizohet ekspozita e fotografive.

Tema e ekspozitës është “Pasuritë natyrore të Ulqinit”, e cila është pjesë e aktiviteteve në “Javën e mbrojtjes së mjedisit jetësor”.

Fotografitë janë vepër e Adrian Peroviqit dhe Zenepe Likës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top