Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

“Martin Schneider-Jacoby”: PËRKRAHE DHE NËNSHKRUAJE PETICIONIN PËR KRIPORE

zenepa-likaE ardhmja e biodiversitetit të pasur të Kripores së Ulqinit varet nga prodhimi i kripës. Prandaj rindërtimi i fabrikës që dikur ka punësuar 400 punëtorë do të sjellë jetë jo vetëm për zogjtë, por edhe për njerëzit vendas, familjet e tyre si dhe për ekonominë kombëtare.

Për të lëvizur nga fjala tek veprat dhe për të siguruar të ardhmen për zogjtë dhe për popullin, Qeveria e Malit të Zi duhet të zgjidhë çështjen e pronësisë të Kripores së Ulqinit!

Çështja e pronësisë të Kripores së Ulqinit është një parakusht për mbrojtjen e saj!

Për kripë. Për zogjtë. Për njerëzit.

Peticion

One comment

  1. Askush nuk do nenshkruaje sepse ID eshte ne shtetet prendimore e ndalumun ne peticione,sepse mundet te perdoren për diçka tjeter.Dmth asht repsisht e ndalumun ID te jepet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top