Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Mbas gjashtë vitesh: KACEMJA FITOI LEJEN E PËRDORIMIT

Kacema, KacemeMinistria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit pak kohë më pare ka dhënë lejen e përdorimit për punimet e kryera në rikonstruktimin dhe rregullimin e portit “Kacemja”, mëson Portali Ul-info.

Leja është dhënë me kërkesë të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare e cila Ministrisë i është dërguar me 4 nëntor të vitit 2016.

Nga Të mirat detare në fillim të korrikut të vitit 2011 është njoftuar se kanë përfunduar punimet në ndërtimin e këtij porti.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top